BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 5, 2010

sengal nye bahu-bahu ku


dan merayau lagi,
hahahaaa,
yelah mentang2 dah ada lesen,
kereta aku xde,
tapi boleh di katakan kerap jugak lah aku bawak kereta,
sebab nye tolong jadi drebar,
hahahaha...
apa boleh buat,
kita kan jiran,
rukun tertangga kene serapkan dalam diri,



hari ini lokasi,
bandar rawang(banyak lah cabangnye)
nasib lah xpose,
tapi agak penat mengalah orang puase,
aku lah drebar dan akulah bibik
adowh!!!



bahu bahu ku mula trase sengal,
sebab kene dukung budak yang baru mahu berjalan tapi malas angkat pungkok,
yang lain kan mahu shopping,
akulah yang kene dukung,
bantai lah plak..
tidow(sian ahktar penat ikot ibu shopping)
lagi lah sengal bahu aku,
tonggang terlabik aku dukung budak 2,
last skali ibu die beli kan pendokong baby(hilang beban bahu aku)


tapi pun masih bermasaalah,
budak ni gayat nak duduk dalam pendukung baby,
jenoh pujuk..
dah macam ape dah yang aku pun..
hah..


itu baru anak orang,
kalau anak aku,
xtau lah dapat bende yang same ke x.

0 comments: