BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 22, 2010

PEREMPUAN GILA

geramnye aku,
ceritanya begini,
3hari yang dah berlalu aku bekerja di dalam satu kedai yang agak best sebabnya kedai tu jual baju kurung yang sudah pun siap di jahit,dan harga yang berpatutan,
tetapi apa yang membuatkan aku sakit sangat hati dan rasa macam nak tarik je tudung si perempuan gila adalah,
apabila si perempuan gila mula berbicara,
aku dah start geram dah ni,
korang bayang kan lah,
"bayangkan"
masuk kerja pukul9.30am balik 10.30pm,
biasalah nama pun kerja,
tapi bila start je kedai tu bukak,
wah mulut si perempuan gila pun lancnag berkata-kata,
seronok mengata orang yang lalu lalang di hadapan kedai,
ya allah,
sorang dua aku boleh terima lagi chorr,
ni kalau 10 orang yang lalu,
10 10 lah die nak mengutuk mengata,
dah berdosa dah aku ni,
klau xde sapa sapa yang boleh di jadikan sasaran mulut puaka,
habis tiba tiba oarng kampung pulak yang di jadikan bahan bualan,
nak mam*** dah si perempuan gila ni,
sampai kan satu hari tu,
mulut die berceloteh sama hebat dengan si murai gamaknya,
dasyat.
sampai aku nak nagis lah satu hari tu,
last sekali keputusan aku,
aku berhenti,
walaupun keje kat situ ok,tapi kalau aku tunggu aku pun sama je buat dose.
*moralnya:kerja cara halal,bukan mulut dan tangan sama hebat.

0 comments: