BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 15, 2010

lame gila

asalammualaikum???
lamanya aku xupdate blogg ni,
dah macam-macam jadi kat aku dan korang kan?
mesti punya,
arini aku nak share 2 3 perkara dan story,
pertama,
masuk je awal tahun kita ramai-ramai sambut hari lahir afiq dan ariff
yang ke 14tahun dan 24tahun
dah tua dah bebudak ni..
hahaha
kedua,
sakit???
mula-mula aku demam,
pastu melarat sakit sikit 2 aku je yang tahu dan ada segelintir nye ah,
lepas elok yang itu
yang ini pulak mai,
badan ku panas dan sitiuasi sangat tidak selesa,
mata aku sakit..
aku garu-garu
oiwh sakit!!!
rupa nye naik ketumbit
lagilah terbatas pergerakan aku
sebab mata aku cemer&sepet sebelah
gila sangat kelakar,
tapi bukan lah ketumbit biasa,
beberapa jam selepas itu ketumbit menjadi nanah,
bila aku picit wau..
sakit lah sengal,
agak beberapa hari juga lah,
aku menahan sakit,
bila aku rasa macam nak pergi berjumpa doktor,
esok paginya,
ketumbit dah pun pecah dah surut,
dan ini,
badan aku agak panas dan pergerakan aku malas macam selalu,
mulut aku sakit,
rupanya ada ulse,
dan semalam,
tolong kakak aku bekerja di ofis skyneet,
tapi di transfer ke perodua untuk apa-apa ntah,
aku pun ikut je sepupu ku,
yang sama kerja dengan kakak aku,
buat punye buat kerja sampai siap dan berjaya,
tapi malang kakiku pula cedera,
tersangkut kat barang-barang perodua yang satunya seberat 20kg.
the end

0 comments: