BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, April 24, 2009

tq my dear farah

korang tau ap e2 erti sahabat??
arini aku blaja 2 pkare baru,
2 2 tntnag sahabat..

1:jam5.05pm jumaat
slalu nye time mcm ni kitorang smue2 budak yg kusus 2 dah blik dah,
d sbbkan arini jumaat,owh smlm aa skang dah kul1.19am sabtu,jumaat adelah ari blik rawang,
yelah ujung mnggu kan blik la..nak blik ari2 mati lah beb..dah aa xkye kayap ag ade aa..
aku ni sabar lah lagi tnggu si budak irfan gan akim..jam kat tngan dah 5.30pm..dorg bleh dudok ag,
yg ak ni dah mndar mndir mcm senget skit aa,yg si irfan bantai ag mepek2 ngan internet die,ms la..
ya allah sabar je aa,si akim..main game..dah nak pkul 6.00pm bru gerak blik,aku mndar mandir td sbb tkut tmbung ngan org blik kije..sesak nnti..

kitorang pun gerak lah blik,jlan lah gedek2 anak itik 3org sahabat,ke lrt maluri menghale tasek selatan,korang nak tau...pekare plng mlucukan..2kali slah naek tren..naik tmpat yg sme..turun pun tmpat yg sme..adowh..sengal2..last2 smpai tasek kul 6lebih tren ke rwg kul 7.00 nazak aku kat situ,dlm tre plak..mcm2 bau ade..
yg xthan 2 bau petai jgn men gile korg..ok n smpai rwg kul 8.05pm mcm 2la..


2:12.ooam sabtu
pertolongan kawan yg baru b'knlan xsmpai 3bulan d PLKN,p'tlngan yg d bri dngan sklip mte,
tnpe m'bri alasan dan penanguhan mse yg lme..b'bndingkan ngan budak2 kat atas td..
mngkin gak alsan nye..dah kwan dr kcik..xbleh jgak..

macam ni jelah moralnye:
bia orang tnggu kite,jangan kite tnggu orng atau sebaliknye,
dan ingat lah mase tu emas,mase x boleh diputar mlainkan ulangi pnglaman,
xde kenemengene pun..

renung2kan dan slamat b'amal

0 comments: