BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, September 10, 2009

Raya tahun 09

wah!!!
pagi2 lagi dah ada orang bekerja,
bagus-bagus,
rezeki.
tahun ni,
raya yang xberapa nak best bagi aku,
xtau lah kalau korang pown ade rase,
sebabnye,
sekejap sangat puase nye,
tup-tup
minggu depan dah raye,
kueh raye pown xberapa nak buat,
kakak aku je buat sorang,
tapi xsempat raye lagi,
kueh dalam balang 2 dah separoh,
jangan bagi tau kakak aku tau!!!
janji eh..
baju raye pulak kaler
"ini"
xpercaya aku,
eleh kain mak aku kasi,
mak korang ade kasi???
xkan,
diam2 je..
2 mak korang xsayang korang lah 2,
hahahahaha,
semalam aku kelua ngan kawan aku,
dress yuna..
a'ah menjadi..
tapi sayang,
xde gamba untung tayangan
harap maaf,
hari ini,
jalan di hadapan rumah aku dan jiran2,
di turap,
untuk membuat jalan baru bertarr,
mesti xbest dah,
nanti dah xrase suasane kampung,
mak aku suke lah,
sebab jalan baru,
xkene duit pon,
free je,
peruntukan Dato subahan kamal,
betol ke aku eja name die,
pandai2 lah korang tau.
hari ini,
aku xpoce,
1day

0 comments: