BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, October 12, 2009

lagi menyusahkan"tolonglah"

pagi,
tengah hari,
menjelang petang,
petang senje,
malam,

boleh STOP x??
kau pehal kalau xkacau hidup,
kawan,aku,makwe,pakwe,family or ex,
memang jari jemari kau tu ligat nak menekan butang2,
yang kau nampak kat talifon 2kew,
adowh!!!
xpenat,bosan dan menyampah ke?

oiwh..
pantang aku tu,
kalau time aku tidow or bersenang lenang,
talifon aku berbunyi lagi berlagu rancak,

oiwh
rancak lagi darah aku mengalir,
bukan belagak atau sombong,
penat kowt layan orang yang xbermotif sekadar hanye mahu dilayan,
takala korang bosan baru nak cari kawan yang riuh rendah lagi reindang
seperti,
mulut-mulut murai
dengan celoteh tanpa had,
dorang pown tahu penat lah,
bagi lah rehat,
xdilayan sedih,
dilayan kang lebih-lebih,

kalau kene kat aku,
mintak maaf bebanyak,
memang kene lah,


"aku"
kalau tengah seronok mengemas rumah,
hp 2 men campak je mane2 aku rase ok,
tapi tulah,
asal aku campak je hp 2 merata2 mulalah siABAH keluar,
di luar plak,
menelefon di rumah plak berdering2,
memang lah xdilayan,
itu time,
kalau aku tengok ade 3 5miskol,
mulelah mengelabah,
sebab siABAH yang call tapi xpikeup,
matilah..


abah balik mesti aku kene,
sah sah aku kene,
kene marah,
apa boleh buat.

buat buat lawa je..
itu je aku mampu buat
kuikuikui

0 comments: