BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, May 11, 2009

3hari e2 bermakne

ツapeperasaan korang bila seorang pro dihantar khas untuk mengajar korang satu teknik yang bukan calang2 orang boleh blajar.abang din,aku pikirkan dah kawin rupenye bujang lagi lahツ..
paling best skali blaja ngan bro ni,spothing macam kpale kitorang jugak,abis celah pc,komputer 2,die terang kan kat kitorang,yang paling best aku xtau 1 pown...tapi xde lah sengal sangat kan,aku jahanam kan jugak,korang tahu sebab ape best lagi,sebab ade klas malam
ツ,

tapi sedih last day,sebab bile lagi lah nak jumpe abg din kiut kiut,tapi abg din ade tinggal kan segala email n num die kat kitorang,xpe bile senang boleh calling2,bile senang lah,xsenang xtau aa


start hari khamis7hb,kitorang di tugaskan ke luar,kawasan bebas untuk memprektikkan ape yang kitorang dah belajar selama 3hari bersama abg din,so dari aku,aku dah selamat menjahanam kan mother bord akuh,yang laen macam mane??tugas lua aku ni b'ahkir 12hb,so 13hb macam biasa balik cheras,meneruskan tuntutan ilmu.

0 comments: