BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 7, 2009

cartoon kegemaran aku dari kecil..














06.07.1991 bersamaan hari khamis di hospital besar kuala lumpur,aku di lahir kan dan telah di sambut oleh seorang doktor yang cantik manis rupawannya bernama doktor mashita bt ...ketika aku di dalam proses pembesaran sewaktu umur ku 3 hingga 10tahun,seringkali aku menonton cerita kegemaran ku iaitu doremon,cartoon tu sejak azali lagi ada,sekarang pun umur aku sudah mencecah 18thun tak genap lagi pun masih lagi ada,di tambah pula cerita sailormoon,wah wah wah,abis keje skolah aku xsiap,mengamok dah cikgu,tak pergi maen petang pun tak pe sebab ade crite cartoon best,masa tulah kan,tapi bila aku lagi besar cartoon tu pun xpandang dah,sebab ade cartoon lagi best gilew,yang ni lagi teruk,xmakan pun xpe kenyang tengok cartoon naruto,avatar paling popular sekarang wonderpets,bohong lah kalau salah 1 ni korang xlayan kan...


seronok tau sebenarnye layan cartoon ni,kadang2 terasa macam kite ni kecik lagi,lagi kecik dari adik2 kite,bulan puase plak upin&ipin*haaaa betul betul betul*yang lagi best tu,umur dah 30tahun pun layan,best best gile best laa,


yang lagi best,bile korang dah kawin nanti,boleh share ngan anak korang,nant6i mengalah anak yang tengok cartoon,haha,jangan buat perangai dah la,buat malu aje.zaman sekarang macam2 ado,astro channal banyak pilihan..hagimaru lah,ninja boy,ultraman banyak dah pilihan,semua kat hujung jari.

biarlah kita besar,tapi kenagan kecik2 dulu masih segar di ingatan,kene kejar bgan emak sebab xnak belajar ke,cartoon nye pasal,gadoh ngan abang ke sebab tukar channal lain kan.















0 comments: