BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 19, 2009

babi nye lori babi

aku ngan abang aku otw nak g setapak..
tempat kerja abang aku yang sengal sorang nih,
kitorang pown gerak lah menujuk ke detinasi,kluar dari kawasan perumahan aku,kitorang menghale ke rawang dulu,sebab abang aku nak kluar kan duit,singgah kat petronas out off servis plak dah,jeboOn betol..pown gerak lah ke mybank kat kampung skinchan,dah kluar duit...aku ingat banyak rupenye 10hengget ajo,adowh loteh...


pown menuju dan menghale ke laluan templer,alamak tetibe aku megkreen,bawak lah moto macam biase,preng punye preng,tetibe bau busuk,setan btol..korang tau???xjauh kat depan kitorang ade lori babi,babi betul...sape bagi die lesen kluar siang2 hari ni,aku kat atas moto nih dah nak muntah2 dah,najis muhalazoh betol,abang aku pown slow kan lah moto,sampai lah lori babi 2 brenti kat tpi jalan,ape ag pecot ah..kalau x pukul bape lah nak sampai setapak ni..

kalu aku ade lestik,aku lestik apex yang bawak lori 2..eay geliw2
bodoh..

0 comments: