BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 28, 2009

MASA TUKAN EMAS!!!

mengaji sudah,blaja sudah,ape lagi???
kawin???belum masenye,tunang lagi lah plak..
pakwe xsempat nak cari,ui mak aii,sangat bosan mcm ni lah rutin harian aku hari2 dekat umah,manelah emak aku xmarah,kalau mak korang pown,badan ni dah naik gemok dah ni,bagun pagi kalau x pukul 11am-1pm memang xsah dah skang ni,buat plak malam2 tidow pukul 2 3pagi memang sah2 lah tengahari aku bangkit tidow,keje x,penat dah aku cari keje,xpenah dapat,belajar plak xpenah aku pikir,tapi niat hati adelah jugak nak sambung belaja..tapi ngan keputusansengal aku 2...aku xtau lah boley pergi sampai mane beb,humm...

dan aku rindu kan semua kawan2 aku,walaupun kite kenal hanye 2minggu,paling rindu kat uya ngan unis budak paling sewel dan boleh masuk kepale,gelak kambeng sikit uya*hahaha*gelak 2 lah penyeri hidop aku,sebab aku suke gelak2..xsuke sedih dan cepat pemarah,suke berkawan & sayang kawan2,walaupun xnak kawan ngan aku dah..aku pown xnak kawan2 aku yang sosial sangat,bermasaalah*nak terase kau punye pasal*

2minggu lepas aku naik skolah ngan kwan rapat aku syamira,aku teman syamira g betol kan sijil berhenti die..sambil 2 aku pown ade niat aku jgak,nak jumpe cikgu2 yang slalu cover line aku time ponteng klass,cikgu2 aku ni best..kalau kawan ngan dorang xterase lah diri 2 pelajar,siap lepak kopitiam lagi,adowh!!!
kalau dapat gelak macam anak dare,kalau nasihat aku,kalah ustazah*menanah telinge*yelah aku ni kan naqal+degil=boleh diharap,2lah yang cikgu2 aku boleh ngam ngan aku.

budak2 bawah umur aku pulak,sudah2 lah ponteng klas korang 2,penat cikgu aziq kejar,abis basah baju die,cikgu jamil dah lame berhenti kerje kejar2 korang,yang lepak2 kat pondok sebelah klas cikgu saiful 2 kalau cikgu saiful ajak buat keje 4low aje..xbuang mase pown*jadi kew pokok dargon aku kat skolah 2*...

0 comments: